Solar

Kopring-Em u korporaciji sa firmom Elmoterm Kodi-2000, kao ekskluzivni zastupnici kompanije BayWa, predstavlja ozbiljnog lidera u regionu u projektovanju i izgradnji solarnih elektrana po sistemu „ključ u ruke“. Pravo je vreme za Vašu odluku o izgradnji solarne elektrane kao dugoročne investicije i mi Vam stojimo na raspolaganju znanjem, iskustvom i kompletnom podrškom kako i realizovali cilj. Naše potencijalne klijente delimo u dve grupe, prosumer klijente i komercijalne klijente. U prosumer klijente spadaju već postojeće industrijske, proizvodne i druge kompanije koje bi na ovaj način da dobiju uštedu u potrošnji energije proizvodeći manji ili veći deo solarnom elektranom na svojim objektima, dok u komercijalne kiljente spadaju investitori solarnih elektrana gde sva proizvedena snaga predstavlj energiju za komercijalnu prodaju.

I jednim i drugim klijentima nudimo kompletnu podršku od ideje do realizacije počevši sa detaljnom analizom trenutne potrošnje, i tehničkih i investicionih uslova za izgradnju, savetovanja i još mnogo toga. Tako da naša ponuda predstavlja mnogo više od ponude cene same investicije, to je jedna obostrana dugoročna saradnja koja počinje ovako…

Na osnovu računa za potrošnju električne energije u proteklih godinu dana, tipa priključenja, tehničkih mogućnosti, nacrta krovne konstrukcije, orijentacije objekta, izrađujemo za Vas kompletnu detaljnu analizu, snage, opreme i investicije u fotonaponsku elektranu. Kao rezultat dobićete našu ponudu sa kompletnim planiranjem izgradnje i otplate investicije, obračun koji je relevantan za podršku banke, koju takodje možemo da obezbedimo i organizujemo sastanak. Dalje krećemo sa podrškom u dokumentaciji za početak izvodjenja radova, izvodimo radove u dogovorenom i najkrćem roku i obezbeđujemo kompletnu dokumentaciju za priključenje na elektroenergetski sistem kao i samo priključenje kao finalnu fazu. Puštanje u rad, savetovanje, podrška, garancija, sve po dogovoru.

Zahtev

ZAHTEV ZA OPTIMALNE USLOVE VELIČINE I SNAGE SOLARNE ELEKTRANE ZA INDUSTRIJU I PROIZVODNJU. MOLIMO POPUNITE SVE NAVEDENE PODATKE.
Možete napisati adresu ili ubaciti google koordinate
Molimo vas napišite informciju o površini, orijentaciji i tipu krova, kao i ostale relevantne detalje
Pošaljite zadnjih 12 računa o potrošnji elktrične energije. Skenirajte obe strane računa i ubacite u polje ili koristeći mobilni telefon prilikom popunjvanja forme iskoristite opciju da odmah uslikate račune. Podržani fajlovi su: jpg, jpeg, gif, png, pdf

Kopring-EM,
sa više od  28 godina iskustva u biznisu, pruža visok kvalitet i profesionalne usluge svim svojim klijentima.

Kontakt

Kopring-EM DOO
Adresa
Ulcinjska 10
18000 Niš

Tel:
+381 64 21 21 573
+381 62 200 149

E-MAIL:
kopring@kopring.rs

 

Kontant

Kopring-EM DOO
21000 Novi Sad

Tel:
+381 64 119  7136

E-MAIL:
kopring@kopring.rs