O nama

     Privredno društvo za projektovanje, inženjering, proizvodnju, trgovinu i usluge u energetici i obnovljivim izvorima energije KOPRING-EM, NIŠ. Našim dugogodišnjim radom, više od 28 godina, stekli smo iskustvo, visok ugled i renome na tržistu.

     Naša oblast su elektroenergetski objekati na srednjem i niskom naponu. Kopring-Em je preduzeće za projektovanje i izvođenje elektro energetskih instalacija, distributivnih trafo stanica, proizvodnju razvodnih postrojenja i kompenzacija reaktivne energije. Takođe se bavimo izvođenjem instalacija elektromotornih pogona, gromobranskih instalacija kao i instalacije osvetljenja u insdustrijskim objektima. Projektovanje i izvođenje kablovskih vodova, nadzemih vodova niskog i srednjeg napona.

     Kompletni inženjering poslovi na objektima solarnih i hidro elektrana sa priključenjem na distributivnu mrežu. Tu spadaju priključni kablovski ili nadzemni vodovi i srednjenaponska i niskonaponska merno rasklopna postrojenja.

    KOPRING-EM je osnovana 1992.godine u Nišu. Šifra delatnosti – 3511 – Proizvodnja električne energije, definisana je pretežna delatnost naše firme.


Kopring-EM,
sa više od  28 godina iskustva u biznisu, pruža visok kvalitet i profesionalne usluge svim svojim klijentima.

Kontakt

Kopring-EM DOO
Adresa
Ulcinjska 10
18000 Niš

Tel:
+381 64 21 21 573
+381 62 200 149

E-MAIL:
kopring@kopring.rs

 

Kontant

Kopring-EM DOO
21000 Novi Sad

Tel:
+381 64 119  7136

E-MAIL:
kopring@kopring.rs