Privredno društvo za projektovanje, inženjering, proizvodnju, trgovinu i usluge u energetici KOPRING-EM, Niš. Našim dugogodišnjim radom, više od 25. godina, stekli smo iskustvo, visok ugled i renome na tržistu.

     Naša oblast su elektroenergetski objekati na srednjem i niskom naponu. Kopring-Em je preduzeće za projektovanje i izvođenje elektro energetskih instalacija, distributivnih trafo stanica, proizvodnju razvodnih postrojenja i kompenzacija reaktivne energije. Takođe se bavimo izvođenjem instalacija elektromotornih pogona, gromobranskih instalacija kao i instalacije osvetljenja u insdustrijskim objektima. Projektovanje i izvođenje kablovskih vodova, nadzemih vodova niskog i srednjeg napona.

     Kompletni inženjering poslovi u objektima mini hidro elektrana sa priključenjem na distributivnu mrežu. Tu spadaju priključni kablovski ili nadzemni vodovi i srednjenaponska merno rasklopna postrojenja.

     Kopring-Em je osnovana 1992.godine u Nišu. Šifra delatnosti – 3511 – Proizvodnja električne energije, definisana je pretežna delatnost naše firme.